Aktuális akciók

HASZNÁLT, AMI JÓ ÉS OLCSÓ

Ha a webáruházban állítasz össze komplett számítógépet magadnak, és az egyszerre, együttesesen tartalmaz használt processzort, használt alaplapot és használt memóriát, akkor ingyenesen összeszerelem és ingyenesen ki is szállítom Budapestre a 3, 4 és 13 kerületekbe, valamint Solymárra, Pilisvörösvárra és Pilisszentivánra!*
És ha ez nem lenne elég, ebben az esetben 3 hónap jótállást adok a használt alkatrészekre is! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és szerezz be egy olcsó, jó minőségű és megbízható számítógépet!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ

*Amennyiben a rendelés az akciókban leírtaknak megfelel, fizetésnél a "Személyes átvétel"-t KELL választani, valamint 100.000 Ft feletti vásárlás esetén is INGYENES a postázás. Konfiguráció összeszerelésénél új beszerzésű vagy a Megrendelő által biztosított merevlemez kerül beszerelésre, mivel a webáruház biztonságtechnikai okok miatt nem forgalmaz használt adathordozókat, CSAK a Megrendelő külön kérésére.

Ha az akciókkal kapcsolatosan bármilyen kérdésed merülne fel, keress bizalommal az info@zankomp.hu e-mail címen vagy az Elérhetőségeim oldalon feltüntettet telefonszámok egyikén.