Aktuális akciók

HASZNÁLT, AMI JÓ ÉS OLCSÓ

Ha a webáruházban állítasz össze komplett számítógépet magadnak, és az egyszerre, együttesesen tartalmaz használt processzort, használt alaplapot és használt memóriát, akkor ingyenesen összeszerelem és ingyenesen ki is szállítom Budapestre a 3, 4 és 13 kerületekbe, valamint Solymárra, Pilisvörösvárra és Pilisszentivánra!*
És ha ez nem lenne elég, ebben az esetben 3 hónap jótállást adok a használt alkatrészekre is! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és szerezz be egy olcsó, jó minőségű és megbízható számítógépet!

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ

ÚJ KONFIGURÁCIÓK

A webáruház kínálatában egyedi igényeknek megfelelően, új alkatrészekből összeállított komplett számítógép és konfigurációs csomagok érhetők el: OFFICE és HOME.
Az OFFICE irodai alkalmazásokra optimalizált összeállítás, míg a HOME az otthoni felhasználok igényeit igyekszik kielégíteni. Ezeknél az alapgépeknél PLUS csomagok is elérhetők, melyek hozzáadott perifériákkal és/vagy komponensekkel fedik le az alkalmazási területnek megfelelő extra igényeket.
Amennyiben a weboldalon kerül megrendelésre bármelyik konfiguráció vagy csomag, akkor azt most ingyenesen összeszerelem és ingyenesen ki is szállítom Budapestre a 3, 4 és 13 kerületekbe, valamint Solymárra, Pilisvörösvárra és Pilisszentivánra!**

MEGNÉZEM A KONFIGURÁCIÓKAT

*Amennyiben a rendelés az akciókban leírtaknak megfelel, fizetésnél a "Személyes átvétel"-t KELL választani.
**100.000 Ft feletti vásárlás esetén a postázás is INGYENES. 

Ha az akciókkal kapcsolatosan bármilyen kérdésed merülne fel, keress bizalommal az info@zankomp.hu e-mail címen vagy az Elérhetőségeim oldalon feltüntettet telefonszámok egyikén.