Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tegyek, ha az általam keresett eszköz vagy termék nincs a webáruház kínálatában?
Ebben az esetben érdeklődj telefonon vagy E-mailben. Rövid időn belül utánajárok a kívánt eszköz beszerezhetőségének, majd a legfrissebb lehetőségekről és árakról azonnal tájékoztatlak.

Ha weboldalt vagy grafikai munkát szeretnék készíttetni, mi a teendőm?
A válasz egyszerű: keress meg az elérhetőségeim bármelyikén. Gyors megbeszélés után árajánlatot is küldök, vagy igény esetén személyes találkozó után megbeszélhetjük a részleteket, kivitelezési elképzeléseket és fizetési konstrukciókat.

Ha tönkrement a számítógépem vagy laptopom, akkor mihez kezdjek?
Mivel számítógép és periféria javításával is foglalkozom, fordulj hozzám bizalommal. Nem feltétlenül kell elhoznod a hibás eszközt, akár házhoz is megyek egy előre leegyeztetett időpontban.

Saját számítógépet vagy laptopot szeretnék, de nem vagyok biztos a választásban. Tudnál segíteni?
Ilyenkor sincs probléma. Több éves tapasztalattal a hátam mögött segítek választani megfelelő notebookot, vagy akár összeállítani a saját igényeidnek megfelelő asztali számítógépet, hogy ne kelljen a kompatibilitási problémák miatt aggódnod.

Megszűnt otthon az internetkapcsolatom és nem látom az otthoni hálózaton megosztott mappákat. Mi lesz most?
Természetesen hálózati hibaelhárítással is foglalkozom, ezért keress fel bátran telefonon, és kiderítjük a hiba okát és feltérképezzük a megoldásához legmegfelelőbb lépéseket.

Szórólapra és névjegykártyára lenne szükségem. Ezzel is foglalkozol?
Igen, a grafikai és kiadványszerkesztési feladatok kivitelezése is része a vállalkozásomnak. Neked csak a nyomdába kell eljuttatnod az kész anyagot. Sőt, ha új céged van és még nincs egyedi arculatod vagy logód, abban is tudok segíteni.

Sok gondunk akadt mostanában számítógépeinkkel és a hálózattal. Mit tanácsolsz?
Átalánydíjas számítógép üzemetetési szolgáltatásom keretében bármikor számíthatsz rám: rendszer-feltérképezés, szaktanácsadás, IT support és minden más, ami a gördülékeny irodai vagy otthoni munkához kell.

Csináltam magamnak egy weboldalt, de hova töltsem fel? És ha nincs időm vele foglalkozni?
Ez igen egyszerű: weboldal üzemeltetési szolgáltatással is várlak. Nem kell aggódnod sem a szerver, sem az üzemeltetés miatt. Sőt ha kell, az adatfeltöltést is vállalom.

Már megint begyűrte a nyomtatóm a papírt, megpróbáltam kiszedni, de beleszakadt. Most mit csináljak?
Jelezd nekem és megoldjuk. Ne próbáld magad orvosolni a problémát, bízd inkább a szakemberre.