Impresszum

A HONLAP FENNTARTÓJA ÉS KÉSZÍTŐJE
Zankó András e.v. | Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda útja 23. 2. em. 11. a. | Telephely: H-1134 Budapest, Lehel utca 11. 1. em. 113. a. | Adószám: 67464498-1-41 | Nyilvántartási szám: 50272585

ELÉRHETŐSÉG
Tel.: +36 20 250 9278 | E-mail: info@zankomp.hu | Weblap: www.zankomp.hu

FELELŐS KIADÓ
Zankó András e.v.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszem közzé.

Tájékoztatlak, hogy weboldalaim böngészésével elfogadottnak tekinted az alábbi feltételeket:
Weboldalaim, illetve azoknak a tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag én vagyok jogosult.
Előzetes írásbeli engedélyem nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, vagy tárolni. Azonban beleegyem abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépeden tárold vagy kinyomtasd.
Weboldalaim tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, azonban hogy a weboldalakon tőlem függetlenül változtatás történik, ezért – ha a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek –  semmilyen felelősséget nem vállalok az előtted megjelenő weboldalaimnak a pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, illetve a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
Fenntartom a jogot, hogy weboldalaimat bármikor módosítsam, elérhetőségüket korlátozzam, vagy megszüntessem. Nem garantálom, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárom.
Nem vállalok felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez weboldalaim kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
Egyes weboldalaim a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

JELEN WEBOLDAL
Jelen weboldal fizetett WordPress sablon alapján készült 2015-ben | Forrás: SiteOrigin | www.siteorigin.com | Típus: Vantage Premium