Számtech cuccok

Szolgáltatásaim közé tartozik az új és használt elektronikai termékeket forgalmazása, melyeket jelenleg a Jófogás weboldalán keresztül, Zankomp felhasználónéven értékesítek. Ezek a termékek megrendelhetőek a Jófogás oldalán, itt a weboldal kapcsolati űrlapján keresztül, e-mailben vagy telefonon. A Jófogás oldalára feltöltött termékek az aktuálisan elérhető árukészletet mutatják, mely napról napra változhat.

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET

Garancia
Az új termékek esetében a jótállás időtartama egy év, amennyiben a gyártó, a magyarországi hivatalos forgalmazó vagy a terméket a vállalkozónak továbbárusító kis- vagy nagykereskedés másként nem rendelkezik.
A használt termékek esetében nincs gyártói jótállás. A használt termékek egyik csoportja tesztelt és működőképes, másik csoportja pedig a legtöbb esetben bontatlan, csomagolássérült vagy csak megbontott csomagolású. Esetleges meghibásodásuk esetén ezek a termékek egy hónap eladói jótállással bírnak. Az egy hónap lejárta után csak szavatossági igény érvényesíthető. A használt termékek az esetlegesen itt leírtaktól eltérő állapota és jótállási időtartama annak leírásaiban van feltüntetve.

Átvétel és posta
Az átvétel elsődlegesen személyesen Budapesten, a 3. kerületi elérhetőségen oldható meg, de esetlegesen Pilisszentivánon is. A megrendelővel előre egyeztetett helyen és időpontban szintén lehetséges az átadás. Ebben az esetben a fizetés módja készpénzes vagy banki előreutalás lehet.
Postázást is vállalok – a mindenkori aktuális Magyar Posta csomagküldési vagy az előre egyeztett futárszolgálat díjai alapján – a vevő terhére, csakis banki előreutalás után.

További részletek az ÁSZF-ben.