Szerviz

Különböző informatikai, számítás- és irodatechnikai eszközök bevizsgálása, karbantartása és szervizelése.

Asztali számítógépek és laptopok esetén megkülönböztethetőek a szoftveres és a hardveres hibák. Az egyszerű hibák javítása általában a helyszínen megoldható egyszeri kiszállás keretében, de ha a helyzet megkívánja, a készüléket szervizbe kell szállítani, és a javítást ott elvégezni. A gépek átvétle megoldható telephelyünkön is, így nem szükséges a kiszállási díj felszámolása sem.

Az asztali számítógépek javítása eltér a laptopok és notebookok javításától, mivel bennük működő alkatrészek könnyebben cserélhetőek és beszerzésük is általában sokkal inkább megoldható. Ezzel ellentétben a horozható számítógépek sokkal inkább integrált rendszerek, javításuk mindig az alkatrészellátottságtól és az anyagiaktól függ.

Az irodatechnikai eszközök javítása során leginkább felmerülő problémák tárháza is igen széles, és szervizelésüket nehezítik a méretbeli problémák is. A nagyobb irodai eszközök szervizbe juttatása mindig költséges, ezért ezek bevizsgálása és – ha lehetséges – javítása is a helyszínen történik a szükséges cserealkatrész beszerzését követően. Kisebb eszközök javítása szervizünkben is megoldható.

Legyen bármilyen számítógéped, informatikai vagy irodatechnikai eszközöd, a javítás folyamata során mindig – a veled folytatott folyamatos konzultációt szem előtt tartva – igyekszem eleget tenni igényeidnek, és a hibát mihamarabb orvosolni.